<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
02.02.2021 627

ЗМІ дізналися умови США відмови санкцій проти ПП-2

США готові почати переговори про відмову від санкцій проти газопроводу Північний потік-2, якщо Німеччина представить пропозиції, які усунуть побоювання Вашингтона.

Про це повідомила у вівторок, 2 лютого, газета Handelsblatt з посиланням на джерела в американській адміністрації.
"Німецька сторона повинна викласти на стіл переговорів пакетне рішення. В іншому випадку нам не вдасться вирішити проблему в темі Північний потік-2", - заявив співрозмовник газети.
Видання зазначає, що американці зацікавлені в тому, щоб питання реалізації газопроводу було пов'язане з механізмом, який дозволить не допустити експлуатацію газопроводу в разі скорочення транзиту через Україну.
Також зазначається, що питання ПП-2 обговорювали канцлер Німеччини Анґела Меркель і президент США Джо Байден.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗМІ дізналися умови США відмови санкцій проти ПП-2 5.00 5 1
Політика / Світ
02.02.2021 627
Еще материалы раздела «Світ»