<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2021 509

У МОЗ планують першими вакцинувати Зеленського і Шмигаля

Міністр охорони здоров'я заявив, що заради керівництва країни можуть внести зміни в план вакцинації і першими прищепити їх.

Про це Максим Степанов заявив у вівторок, 2 лютого, в ефірі 1+1.
"Треба внести зміни в план вакцинації для того, щоб і президент, і прем'єр-міністр могли вакцинуватися. Тому що план не передбачає щеплення органів влади. Я думаю, що ми внесемо ці зміни, щоб підвищити довіру до вакцинації", - зазначив він.
Степанов зазначив, що сам також має намір робити щеплення. Готовий це зробити, за його словами, і президент Володимир Зеленський - щоб власним прикладом показати важливість вакцинації.
За словами міністра, це допоможе збільшити відсоток людей, які готові вакцинуватися.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ планують першими вакцинувати Зеленського і Шмигаля 5.00 5 1
Політика / Україна
02.02.2021 509
Еще материалы раздела «Україна»