<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотіввсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2021 484

У Росії та в Криму незаконно утримують понад 100 українців, їх кількість росте

Український омбудсмен Людмила Денісова назвала кількість українських громадян, яких незаконно утримують на території Росії та тимчасово окупованого Криму. Вона має інформацію про понад 100 полонених.

Про це йшлося в ефірі "Радіо Крим.Реалії".

За словами Денісової, кількість незаконно утримуваних українців в РФ та Криму постійно збільшується.

"На сьогодні 109 осіб перебувають у місцях несвободи, з них 33 - в окупованому Криму: двоє відбувають покарання, а 31 у слідчому ізоляторі. Ще одна людина під судом. Інші перебувають в Росії. З них теж частина відбуває покарання, частина перебуває в СІЗО", - сказала омбудсмен.

Денісова зазначила, що 75 незаконно утримуваних є кримськими татарами.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії та в Криму незаконно утримують понад 100 українців, їх кількість росте 5.00 5 1
Політика / Україна
02.02.2021 484
Еще материалы раздела «Україна»