<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2021 753

Кабмін пропонує Раді узаконити щорічну індексацію пенсій 1 березня

  Кабінет міністрів прийняв і направив у парламент законопроект, який передбачає щорічну індексацію пенсій не пізніше 1 березня.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Facebook.
"Індексація пенсій більше не повинна бути предметом політичних маніпуляцій, тому ми пропонуємо встановити чіткі терміни, коли має відбуватися перерахунок", - зазначив Шмигаль.
Він нагадав, що нинішнє законодавство визначало інший порядок проведення індексації - з 1 квітня, але без граничної дати.
До того ж, як зазначив прем'єр, законом пропонується призначити дострокову виплату пенсій батькам хворих дітей з важкими або рідкісними захворюваннями, яким не встановлено інвалідність.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін пропонує Раді узаконити щорічну індексацію пенсій 1 березня 5.00 5 1
Політика / Україна
02.02.2021 753
Еще материалы раздела «Україна»