НОВИНИ ДНЯ: Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекати  Байден випереджає Трампа в ключових штатах, що вагаютьсявсі новини дня
Політика
Європа
07.02.2021 560

У Європарламенті запропонували розширити санкції проти Білорусі

Віце-президент Європарламенту Нікола Бір виступила за введення санкцій проти білоруських суддів і прихильників Олександра Лукашенка.

Про це вона сказала на онлайн-конференції Солідарність з Білоруссюповідомляє Інтерфакс-Україна в неділю, 7 лютого.
"Персональних санкцій, введених щодо представників силових структур, недостатньо. Ми повинні розширити їх на представників судової та правоохоронної системи, прихильників Лукашенка", - сказала Бір.
За її словами, європейські країни "повинні шукати баланс між тиском і взаємодією з білоруською владою".
У свою чергу білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська заявила, що для тиску на режим потрібно ввести ефективніші санкції проти його "гаманців", силовиків, пропагандистів, тих, хто брав участь у фальсифікації виборів, і тих, хто зараз незаконно судить білорусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Європарламенті запропонували розширити санкції проти Білорусі 5.00 5 1
Політика / Європа
07.02.2021 560
Еще материалы раздела «Європа»