<
НОВИНИ ДНЯ: Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країнувсі новини дня
08.02.2021 718

Pfizer планує майже вдвічі скоротити час випуску своєї COVID-вакцини

У Фармакологічної компанії Pfizer розраховують майже вдвічі прискорити виробництво своєї вакцини проти коронавірусу. Також там планують збільшити обсяги випуску препарату.

Про це повідомляє USA Today

Як повідомляється, виробництво однієї партії вакцини від коронавірусу Pfizer триває 110 днів. Компанія планує скоротити цей час до 60 днів. Таким чином можна буде прискорити щеплення населення і допомогти частково вирішити проблему нестачі вакцин.

Зараз Pfizer робить кожну партію препарату поетапно на трьох заводах. Починає в Міссурі, далі - в Массачусетсі і закінчує в Мічигані.

Наголошується, що збільшити обсяги випуску вакцини компанія планує за рахунок нових виробничих ліній на всіх трьох заводах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Pfizer планує майже вдвічі скоротити час випуску своєї COVID-вакцини 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.02.2021 718
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»