<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
09.02.2021 6302

Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли в чорний список Миротворця

Дружину депутата Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли в чорні списки сайту "Миротворець".

Як йдеться на сторінці сайту, її внесли в список за "фінансування терористів і російських окупантів, заперечення російської агресії, участь в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) та ін.", повідомляє ZN.ua.

Автори публікації вказують, що Марченко залучена в ряд компаній, які здійснюють господарську діяльність в Росії і на окупованих нею територіях України.

Раніше повідомлялося про те, що 14 громадських організацій, серед яких «Детектор медіа», ЦПК, «Чесно», направили відкритий лист держсекретареві і Мінфіну США з проханням ввести санкції проти дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко і депутата Тараса Козака.

Як відомо, Медведчук раніше записав на Оксану Марченко офшорну фірму, Fregata Marine Ltd, якій належить одна з найдорожчих в світі яхт - Royal Romance. Також на Марченко оформлена будівельна фірма «НЗНП Інжиніринг», яка була зареєстровано 1 квітня 2020 року в Москві.

США ввели санкції проти Віктора Медведчука в 2014 році. Він не може відкрити банківський рахунок в США, а його американські активи повинні бути заморожені.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли в чорний список Миротворця 5.00 5 1
Політика / Україна
09.02.2021 6302
Еще материалы раздела «Україна»