<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
09.02.2021 715

Pfizer цього тижня подасть документи на реєстрацію вакцини в Україні

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, коли в Україні зареєструють COVID-вакцину, розроблену компаніями Pfizer та BioNTech. Очікується, що компанія Pfizer подасть документи на реєстрацію вже цього тижня.

Про це йшлося на форумі "Україна 30".

За словами Ляшка, планується, що компанія Pfizer подасть документи на реєстрацію своєї COVID-вакцини в Україні вже 11 лютого.

"Буквально в четвер ми очікуємо на подачу перших документів на реєстрацію вакцини в Україні. Це вакцина Pfizer. Вона повинна бути зареєстрована, бо в Україні ми дозволяємо використання лише зареєстрованих вакцин. А далі починається рутинний процес імунізації", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Pfizer цього тижня подасть документи на реєстрацію вакцини в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
09.02.2021 715
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»