<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2021 600

Зробила зачіску в лісі: депутатка познущалася над забороною влади через COVID-19

Депутатка Ризької думи Ієви Бранте скористалася послугами перукаря у лісі – на галявині поміж деревами та кучугурами. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці у Facebooк.

«Сьогодні стриглася у лісі», – написала Бранте і подякувала своїй перукарці за підтримку цієї ідеї.

Таким чином політик протестує проти коронавірусних обмежень, адже нині у Латвії робота перукарень під забороною.

«Я не розумію цих урядових обмежень, що, на мій погляд, є хаотичними і об'єктивно необґрунтованими. Наприклад, у медустанові мені можуть зробити масаж, а в кабінеті масажиста – ні», – написала у Facebooк Бранте.

Багато користувачів Мережі підтримало депутата у коментарях – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Міністр охорони здоров'я Латвії Даніель Павлютс, коментуючи цю ситуацію, заявив, що користуватися послугами перукаря в лісі у час надзвичайної ситуації не заборонено.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зробила зачіску в лісі: депутатка познущалася над забороною влади через COVID-19 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2021 600
Еще материалы раздела «Суспільство»