НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2021 627

Зробила зачіску в лісі: депутатка познущалася над забороною влади через COVID-19

Депутатка Ризької думи Ієви Бранте скористалася послугами перукаря у лісі – на галявині поміж деревами та кучугурами. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці у Facebooк.

«Сьогодні стриглася у лісі», – написала Бранте і подякувала своїй перукарці за підтримку цієї ідеї.

Таким чином політик протестує проти коронавірусних обмежень, адже нині у Латвії робота перукарень під забороною.

«Я не розумію цих урядових обмежень, що, на мій погляд, є хаотичними і об'єктивно необґрунтованими. Наприклад, у медустанові мені можуть зробити масаж, а в кабінеті масажиста – ні», – написала у Facebooк Бранте.

Багато користувачів Мережі підтримало депутата у коментарях – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Міністр охорони здоров'я Латвії Даніель Павлютс, коментуючи цю ситуацію, заявив, що користуватися послугами перукаря в лісі у час надзвичайної ситуації не заборонено.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зробила зачіску в лісі: депутатка познущалася над забороною влади через COVID-19 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2021 627
Еще материалы раздела «Суспільство»