НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Політика
Європа
14.02.2021 495

Закриття кордонів не настільки ефективно в боротьбі з COVID, як вакцинація, - єврокомісар

Закриття кордонів не настільки ефективно в боротьбі з коронавірусом, як вакцинація. Тільки щеплення і дотримання правил гігієни можуть допомогти в боротьбі з COVID-19.

Про це заявила єврокомісар з питань охорони здоров'я Стелла Кириакидес в інтерв'ю Augsburger Allgemeine.

Вона зазначила, що неправильно буде повертатися до того, щоб знову були закриті кордони.

"Страх перед мутаціями коронавірусу зрозумілий. Але правда в тому, що кордони вірус не стримують. Тільки вакцинація та дотримання правил гігієни можуть допомогти від мутацій. Я вважаю неправильним повертатися до ситуації, коли в Європі в березні 2020 року були закриті кордони", - заявила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Закриття кордонів не настільки ефективно в боротьбі з COVID, як вакцинація, - єврокомісар 5.00 5 1
Політика / Європа
14.02.2021 495
Еще материалы раздела «Європа»