<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
15.02.2021 923

Кравчук: Домовитися з РФ щодо Донбасу неможливо

Глава української делегації в тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук заявляє, що пора визнати той факт, що з Росією домовитися неможливо.

Таку думку він висловив на форумі Україна 30 у понеділок, 15 лютого.

"Ми можемо констатувати: домовитися з РФ про врегулювання ситуації на Донбасі, в тому статусі, в якому вони себе бачать і які завдання ставить, - практично неможливо. Тобто ми повинні дивитися правді в очі і не треба думати, що щось може змінитися найближчим часом. Руху вперед, на жаль, немає", - сказав Кравчук.

Він нагадав, що нещодавно він брав участь в ефірі російського каналу, під час якого глава "ДНР" Денис Пушилін заявив про намір інтегрувати окуповані території в Росію.

"Таким чином, офіційно на російському телеканалі в Москві ватажок заявив про реальні цілі", - зазначив Кравчук.

Також він додав, що ускладнює переговорний процес і те, що Росія продовжує заперечувати свою участь у війні на Донбасі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кравчук: Домовитися з РФ щодо Донбасу неможливо 5.00 5 1
Політика / Україна
15.02.2021 923
Еще материалы раздела «Україна»