<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2021 718

«Ранок з Україною»: Наталка Карпа вперше розповіла страшну історію, після якої вирішила стати лікарем

В ексклюзивній рубриці «Зіркові мами» програми «Ранок з Україною» з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом співачка Наталка Карпа познайомила прихильників зі своєю ненькою. В ефірі каналу «Україна» артистка зізналась, що саме завдяки мамі змогла пережити найстрашніший період у своєму житті та чому зараз каже, що мама «причарувала» до неї коханого чоловіка.

602a8d93c59ce_16.02.21

Наталка Карпа народилась у родині інженера комунального господарства і музиканта. Ще до того, як дівчинка навчилася читати, вона вже вміла грати на піаніно. Попри те, що мама була у захваті від таланту доньки, Лідія Леонідівна не хотіла, щоб Наталка пов’язала своє життя зі сценою. Тож тоді лише через прохання мами Наталка Карпа вступила у медичний. У «Ранку з Україною» співачка вперше розповіла, через яку страшну ситуацію вона все ж вирішила стати лікарем.

«У 17 років я виявила на тілі незвичну пухлину. Приймала душ і помітила, що щось не так – у молочній залозі щось є. Тоді я дуже боялась комусь про це розповідати. Першою, до кого постукалась, була мама», – зі сльозами на очах розповіла співачка Наталка Карпа в ефірі каналу «Україна».

На щастя, пухлина виявилась доброякісною, Наталку успішно прооперували. Після цієї ситуації вона і вирішила стати лікарем, але саме тоді, коли закінчила медичний інститут – її співоча кар'єра різко пішла вгору.

«Після того, як я мамі показала диплом, сказала, що все ж таки не буду гнатись за двома зайцями, бо можна жодного не піймати. Вирішила все ж свою силу, енергію спрямувати у бік музики», – розповіла співачка.

Здавалося, крім кар'єри, Наталку ніщо не цікавило. І коли їй виповнилося 30, мама почала бити на сполох. Єдиний по-справжньому серйозний конфлікт між мамою та Наталкою був через те, що донька ніяк не вийде заміж. Та дуже скоро співачка зустріла того самого чоловіка – Євгена Тєрєхова – героя АТО. І вже через тиждень стосунків Наталка познайомила обранця з мамою.

«Женя і сьогодні згадує, що мама йому дала особливий борщ. Каже: «У тому борщі щось було! Тому що після нього я так закохався у тебе!» – поділилась Наталка Карпа у «Ранку з Україною».

І справді, уже через місяць після посиденьок з мамою Євген освідчився Наталці! Того ж року вони зіграли весілля, а рік тому в них народилась донечка Злата.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Наталка Карпа вперше розповіла страшну історію, після якої вирішила стати лікарем 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»