НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
17.02.2021 570

Уряд вирішив підтримати українські авіакомпанії

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Міністерству інфраструктури до 22 лютого розробити рішення щодо підтримки вітчизняних авіаперевізників.

Таке рішення глава уряду прийняв за підсумками наради з розвитку внутрішніх авіаційних перевізників 16 лютого, передає пресслужба Кабміну.

«Необхідно активізувати роботу та сформувати державну стратегію підтримки вітчизняних авіаперевізників у зв’язку з негативними наслідками пандемії COVID-19. Важливо якнайшвидше  завершити цей процес, щоб українці отримували безпечні та якісні послуги», - підкреслив прем'єр.

Шмигаль зазначив, що фінансова стабільність роботи українських авіакомпаній є гарантією доступних авіаперевезень для українців, збільшення туристичного попиту і стимулом розвитку економіки. Він додав, що така підтримка має визначальну роль в контексті анонсованого раніше підписання угоди з Європейським Союзом про спільний авіапростір.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряд вирішив підтримати українські авіакомпанії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.02.2021 570
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»