<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
20.03.2021 686

Новий український лоу-кост назвав ціни на квитки

Новий український лоу-кост Bees Airlines хоче запустити регулярні рейси і подав заявки на отримання маршрутів до Державіаслужби, заявив в.о. гендиректора авіакомпанії Євген Хайнацкий.

Про це повідомляє avianews.com.

Комерційний директор Bees Airline Олександр Джиджора повідомив, що мова йде про польоти в Грузію і Вірменію.

Він повідомив, що в залежності від напрямку квиток буде коштувати від 1000-1500 грн. Bees Airline буде намагатися продавати більше місць за доступними тарифами, однак у кожного рейсу є економіка, тому не варто очікувати квитків за 2 дол.

У перші тижні Bees Airline буде здійснювати чартерні рейси з Києва і Львова. Далі маршрутна мережа розшириться за рахунок Одеси і Харкова.

"На внутрішні перевезення є попит. Ми дивимося на те, щоб в цьому році почати виконання якихось рейсів", - заявив Хайнацкий.

За його словами, авіакомпанія очікує конкретних дій від влади по підтримці внутрішніх перевезень, а саме скасування ПДВ.

Якщо це трапиться, Bees Airline прискорить запуск внутрішньої програми по Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий український лоу-кост назвав ціни на квитки 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
20.03.2021 686
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»