<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.02.2021 553

Як вберегтися від бурульок

В Україні через перепади температури небезпека чатує просто над головою.

За вихідні від бурульок серйозно постраждали дві киянки. Одній жінці до крові розтрощило голову, а друга зазнала закритої черепно-мозкової травми. Бурулі, тим часом, продовжують нависати над містянами. Хто повинен їх збивати, і куди звертатись у випадку крижаної загрози – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

За кригу, що нависає з дахів та балконів відповідальна компанія, що обслуговує будинок, ЖЕК, чи ОСББ. Вони зобов’язані збивати брили.

«Важливо повідомляти про наявність цих бурульок. До тієї особи, яка отримує, або надає ті комунальні послуги. Необхідно фіксувати факти про те, що особи неналежним чином виконують свої зобов’язання», – пояснив Олександр Лещенко, адвокат.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Як вберегтися від бурульок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.02.2021 553
Еще материалы раздела «Суспільство»