НОВИНИ ДНЯ: У Польщі нема переляку від Трампа: експерт пояснив сподівання Варшави  Виробники продуктів підняли ціни на 15%: що подорожчало найбільше  Погодні гойдалки: яких сюрпризів чекати українцям в останню неділю листопада  Навіть вдень буде мінус: синоптикиня попередила про похоладання 24 листопада   В Україні 24 листопада на сході та Закарпатті мокрий сніг, вдень до +2°  Сніг, але не всюди. Синоптики дали прогноз на 24 листопада в Україні  Синоптики погіршили прогноз погоди на вихідні: які регіони постраждають найбільшевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.02.2021 734

Григорій Герман поділився рецептом оригінального зимового десерту з хурмою

Відомий кулінар і ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман продовжує дивувати оригінальними рецептами. В авторській рубриці «Смачний ранок» кулінар розповів, як приготувати особливий зимовий десерт – шарлотку з хурмою.

«Шарлотка з яблуками – мабуть, найпопулярніший десерт на наших просторах. Здавалося б, він наскільки простий, що змінити його просто неможливо. Але сьогодні я розповім, як приготувати шарлотку з хурмою, запевняю, цей смак ще й як вас здивує!» – коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Щоб повторити десерт за рецептом телезірки знадобляться:

Хурма – 2 шт.

Яйця – 4 шт.

Цукор – 200 г

Борошно – 160 г

Розпушувач – 1 ч.л.

Цукрова пудра – 1 ст.л.

Кориця, ваніль

У велику миску вбити яйця і висипати цукор. Гарно збити за допомогою блендеру. До суміші додати розпушувач, цукор, ваніль та корицю, перемішати. Засипати борошно і збити до однорідної маси.

Форму для запікання застелити пергаментом і викласти тісто. Хурму нарізати слайсами, шириною 4-5 мм і закинути в тісто. Під час випікання тісто підніметься, а фрукт навпаки – опуститься всередину. Готувати пиріг у духовці, розігрітій до 170 градусів, протягом 40 хвилин.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився рецептом оригінального зимового десерту з хурмою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.02.2021 734
Еще материалы раздела «Суспільство»