<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2021 593

У Кабміні розповіли, чому в Україні не почалася вакцинація

В Україні вакцинація ще не почалася, через дефіцит вакцин у світі, хоча країна зробила все необхідне, щоб забезпечити населення вакциною.

Про це на зустрічі з послами країн Євросоюзу заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє в четвер, 18 лютого, прес-служба Кабміну.
Шмигаль висловив подяку ЄС за фінансування ініціативи COVAX, за якою Україна повинна отримати першу партію вакцини Pfizer в такій кількості: 117 000 доз у лютому, а також понад 8 млн доз від іншого виробника протягом року.
Шмигаль наголосив, що держава, зі свого боку, зробила всі необхідні кроки для забезпечення українців ефективною вакциною.
"У нас укладено досить контрактів з виробниками, щоб всі бажаючі могли вакцинуватися, і сплачені відповідні кошти. На жаль, сьогодні спостерігається дефіцит вакцин, і країни Європейського Союзу його також відчули", - додав прем'єр.
За його словами, у всіх зараз проблема однакова - це зміщення термінів поставок вакцин.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кабміні розповіли, чому в Україні не почалася вакцинація 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2021 593
Еще материалы раздела «Україна»