<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Європа
18.02.2021 1676

В ОБСЄ не підтримали ініціативу РФ про "Мінськ-2"

  Країни-учасниці ОБСЄ не підтримали ініціативу Росії прийняти заяву на підтримку реалізації резолюції Радбезу ООН щодо виконання мінських угод.

Про це повідомив у четвер, 18 лютого, постійний представник РФ при ОБСЄ Олександр Лукашевич, пише ТАСС.
"На превеликий жаль, ініціатива не отримала підтримки представників цілої низки країн, які переслідували, судячи з усього, мету продавити своє бачення, яке не має нічого спільного з вмістом резолюції і текстом комплексу заходів", - сказав представник РФ.
Своєю чергою, спецпредставник голови ОБСЄ Хайді Грау за підсумками вчорашнього засідання ТКГ заявила, що для імплементації сінських домовленостей будуть потрібні додаткові зусилля і політична воля сторін.
Вона констатувала, що останнім часом ситуація на Донбасі загострилася.
"Я закликаю учасників робочої групи проявити політичну волю до компромісів і взаємних поступок з метою зближення позицій", - заявила Грау.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В ОБСЄ не підтримали ініціативу РФ про "Мінськ-2" 5.00 5 1
Політика / Європа
18.02.2021 1676
Еще материалы раздела «Європа»