<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2021 756

Названо терміни прибуття в Україну вакцин AstraZeneca

МОЗ очікує прибуття перших вакцин від коронавірусу компанії AstraZeneca 20-22 лютого.

Про це в п'ятницю, 19 лютого, заявив керівник експертної групи з питань імунопрофілактики МОЗ Сергій Литовка, повідомляє Громадське.

За його словами, кошти за вакцини будуть сплачені тільки після їхнього надходження.

"У нас в бюджеті є програма, яка пов'язана з вакцинацією, на неї закладено 2,6 млрд грн. Це означає, що кошти надійдуть постачальнику і виробнику в разі доставки якісного продукту на територію України", - сказав Литовка.

Раніше глава МОЗ Максим Степанов заявив, що процес імунізації почнеться або наприкінці цього тижня, або на початку наступного.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названо терміни прибуття в Україну вакцин AstraZeneca 5.00 5 1
Політика / Україна
19.02.2021 756
Еще материалы раздела «Україна»