НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Європа
22.02.2021 484

Міністри закордонних справ країн ЄС домовилися про розширення санкцій проти Росії

Міністри закордонних справ країн ЄС на зустрічі в Брюсселі погодили рішення про введення персональних санкцій проти російських чиновників. Таке рішення було прийнято у відповідь на арешт російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на дипломатичне джерело.

"Глави МЗС домовилися щодо персональних санкцій щодо Росії за Навального. Глави МЗС не обговорювали імен в понеділок", - стверджують співрозмовники агентства.

За словами джерел видання, в ньому можуть виявитися глава Слідчого комітету, глава Російської гвардії, генеральний прокурор Росії і голова Федеральної служби виконання покарань.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністри закордонних справ країн ЄС домовилися про розширення санкцій проти Росії 5.00 5 1
Політика / Європа
22.02.2021 484
Еще материалы раздела «Європа»