<
НОВИНИ ДНЯ: Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2021 750

Гіпершоу «МАСКА» залишає Коза. Хто ховався за цим образом?

Ще одна учасниця розсекретила свою особу в загадковому проєкті «МАСКА» на телеканалі «Україна». Зіркові детективи були переконані, що в образі Кози крилась співачка Оля Цибульська, та коли героїня зняла маску, всі побачили під нею зовсім іншу людину.

У минулих ефірах витівниця Коза вражала своїм гумором та великим діапазоном. DZIDZIO бачив у ній свою куму Олю Цибульську, а Оля Полякова була впевнена, що там Ніна Матвієнко. А ще звучали версії, що це можуть бути солістка ансамблю «Лісапетний батальйон» Наталія Фаліон, співачка Алла Кудлай і телеведуча Леся Нікітюк. У п’ятому ефірі гіпершоу «МАСКА» Коза зізналась, що їй більше 30 років, і дала ще кілька підказок про себе.

«Як казала моя бабуся-коза, є всього 3 типи чоловіків. Одні можуть затягнути холодильник на третій поверх, інші можуть за це заплатити, а треті не можуть нічого, окрім як волати про жіночу меркантильність. А зараз моє філософське побажання для тих, кого вже добряче дістала чорна смуга по життю. Так-от, якщо вередлива пані Фортуна повернулась до вас задом, добряче пніть її в те саме місце. Гарантую – вона неодмінно розвернеться лицем хоча б для того, щоб з’ясувати, хто ж це з нею так нахабно обійшовся. А я ж підтримаю вас жвавим настроєм та шаленою піснею», – пообіцяла Коза.

На сцені грандіозного шоу «МАСКА» героїня виконала запальну «Коломийку» Руслани. DZIDZIO зазначив, що в цьому образі може приховуватись сама тріумфаторка Євробачення. Але NK | Настя Каменських і Андрій Данилко переконані, що це точно не співачка. Утім, найбільше разів детективи називали ім’я саме Олі Цибульської, тож Коза поцікавилась, чому це вони не вважають Цибульську співачкою.

«Ось, вона щойно себе здала! – заявила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – Так могла відреагувати тільки Цибульська. Вона ж себе так і називає – співуча ведуча».

Цієї суботи до номінації потрапили яскраве Сонце і запальна Коза, та саме з останньої вирішили зняти маску глядачі. Зіркові детективи сказали, що найімовірніше там весь цей час крилась Оля Цибульська. Насправді ж в образі Кози майстерно замаскувалась психологиня Наталя Холоденко. Усі були вражені, що в шоу «МАСКА» вона розкрилась ще й як співачка, тож за лаштунками журналісти поцікавились, чи не планує вона записати дебютний альбом.

«Все можливо, чому б ні?! Кізоньці ще є, що побекати в цьому світі, – відповіла Наталя Холоденко та поділилась враженнями від участі в шоу. –  Я ніколи професійно не займалась вокалом, тому цей проєкт – експеримент над собою, щоб перевірити, на що я здатна. Скажу чесно – перша панічна атака в моєму житті відбулась у цьому костюмі. Мені раніше люди казали, мовляв серце стискає, тиск піднімається. А я не розуміла цього. Але коли вперше одягла цю маску, думала, що серце зупиниться. Тоді я на собі відчула проблеми моїх клієнтів. А після того, як зняла костюм, у мене була ще й крепатура. Та я рада, що наважилась брати участь. Думаю, треба завжди ставити перед собою нові шалені цілі».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА» залишає Коза. Хто ховався за цим образом? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2021 750
Еще материалы раздела «Афіша»