<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
23.02.2021 570

Венедіктова анонсувала нові підозри в справі ПриватБанку

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що в справі ПриватБанку будуть нові підозри.

Про це вона написала у вівторок, 23 лютого, у Facebook.
Венедіктова підкреслила, що в цій справі немає жодного політичного підґрунтя.
"Другий і третій пішли. Точний рахунок матчу - таємниця слідства. Підкреслюю: ніякої політики, ніяких зволікань, тільки докази, свідчення, експертні висновки і процесуальний прагматизм", - зазначила Венедіктова.
Вона також порадила готуватися іншим свідкам у справі ПриватБанку, на діяльність яких правоохоронні органи закривали очі.
Сьогодні повідомлялося, що підозри оголосили трьом колишнім топ-менеджерам ПриватБанку.
Нагадаємо, у понеділок у Борисполі посадили літак і збираються заарештувати одного з топ-фігурантів у справі ПриватБанку. Пізніше стало відомо, що мова йде про екс-заступника глави ПриватБанку Володимира Яценка, який раніше фігурував у справі в якості свідка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Венедіктова анонсувала нові підозри в справі ПриватБанку 5.00 5 1
Політика / Україна
23.02.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»