<
НОВИНИ ДНЯ: У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.02.2021 603

Перукар за першу стрижку після карантину взяв 422 євро

Власник перукарні у німецькому місті Байрейт Андреас Нуїссль за 422 євро продав запис на першу стрижку після локдауну. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У Німеччині барбершопи не працюють із середини грудня. Відкриваються у перший день весни, тому охочих причепуритися вистачає.

Андреас вирішив продати запис на першу стрижку після відкриття через аукціон, який він влаштував на майданчику Ebay. Оголошення він опублікував 10 лютого. Ставки зростали упродовж тижня, а остаточну пропозицію зробив 43-річний житель міста Міхаель Гопф – 422 євро (понад 14 тисяч гривень). До речі, початкова ціна була 288 євро – зазначили в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Перукар перерахує виторг на підтримку двох громадських організацій, одна з яких надає допомогу дітям у Німеччині і в усьому світі.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Перукар за першу стрижку після карантину взяв 422 євро 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.02.2021 603
Еще материалы раздела «Суспільство»