<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Бізнес
Технології
25.02.2021 2212

Фахівці NASA показали перше відео з Марсу

Літальний апарат Perseverance зафільмував, так звані, «7 хвилин жаху» – це момент приземлення, яким інженери не могли керувати із Землі. На кольорових кадрах видно, як ровер починає гальмувати, використовуючи двигун і парашут, а потім, торкається поверхні Червоної планети.

Perseverance, на відміну від своїх попередників, обладнаний якісними відеокамерами та мікрофонами, і ця техніка пише безперервно. Марсохід здійснив посадку минулого тижня у пошуках слідів життя на Червоній планеті – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Фахівці NASA показали перше відео з Марсу 5.00 5 2
Бізнес / Технології
25.02.2021 2212
Еще материалы раздела «Технології»