<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.02.2021 1326

У «Ранку з Україною» Наталка Денисенко та Андрій Федінчик назвали плюси та мінуси одне одного

Актор Андрій Федінчик разом із дружиною Наталкою Денисенко прийшли на «Смачний ексклюзив» з Марією Мельник. У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», пара розповіла, чому Андрій іноді забороняє Наталці зніматися та як у неї на очах інша жінка ледь не забрала його з сім'ї.

1-1-1_25.02.21

Кохання цієї пари зародилось на знімальному майданчику. Сьогодні ж вони успішно поєднують професійне з особистим, проте інколи трапляються випадки, коли треба ставитись одне до одного з розумінням і гумором.

«Андрій часто каже, що я відьма, – сміючись, розповідає акторка Наталка Денисенко в ефірі каналу «Україна». – В одному з останніх проєктів він грав у парі з Клавою Дрозд, а я була звабницею. За сюжетом Андрій мав поцілуватись з Клавою, і тут підходжу я з іншим персонажем. І Андрій каже: «Увага, знімальна групо, зараз буде смертельний номер. Я буду цілуватись з іншою жінкою на очах у своєї дружини. І мені нічого за це не буде». Я хотіла відпустити якийсь жарт. А він робить крок назад і перечіпається через обігрівач так, що ледь не падає».

Проте сам Андрій має деякі табу щодо появи в кадрі своєї дружини:

«Насправді був такий випадок. Наталці запропонували роль із дуже відвертою сценою і сценою насилля. Я сказав, що вона вже мати, у нас є дитина, і я проти, щоб вона знімалась. І вона не пішла, хоча її запрошували і хотіли. Взагалі я не дуже люблю, коли вона хоче виставляти дещо відверті фото», – поділився Андрій Федінчик у програмі «Ранок з Україною».

Крім того, ведуча «Ранку з Україною» Марія Мельник попрохала акторів назвати найбільші плюси та мінуси свого партнера. Так, Наталка Денисенко виділила у свого чоловіка:

«Коли Андрій страждає, то це може затягнутись дуже надовго і мене це так бісить, – зізналась артистка. – Щодо плюсів – навіть коли я його зустріла, відчула, що біля мене справжній чоловік. І мені так спокійно».

Андрій Федінчик теж відверто розповів про риси характеру своєї дружини:

«Мінус – мабуть, її несприйняття критики. Ти кажеш: «Наталко, так не можна. Ти зробила отак». На що вона тобі: «А я так не звикла. Я звикла, що я принцеса, я молодець і Наташка завжди права», – сміючись, розповів актор. – Плюс – для будь-якого чоловіка в жінці найголовніше – жіноча енергія. Це те, чого немає у чоловіка. Те, як вона рухається, як говорить».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» Наталка Денисенко та Андрій Федінчик назвали плюси та мінуси одне одного 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.02.2021 1326
Еще материалы раздела «Суспільство»