<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.02.2021 753

Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Непрекрасна леді»

У неділю, 28 лютого, о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійної картини «Непрекрасна леді» виробництва компанії Filmstream на замовлення каналу. Головна героїня Анфіса, батьки якої зникли за дивних обставин, має намір віднайти правду і помститися винуватцям.

З дитинства дівчина була впевнена: батьки не могли просто зникнути. Маму й тата вбили, переконана Анфіса, і вона здогадується, кому було вигідно відправити її в дитячий будинок, а самому розбагатіти за рахунок смерті її батьків. Тому після закінчення інтернату дівчина сповнена рішучості – вона готує план помсти. Для цього їй доведеться стати іншою людиною і зробити все можливе, щоб самій не стати жертвою і не закохатися у ворога.

Для 23-річної Клавдії Дрозд, яка зіграла Анфісу, це далеко не перша головна роль в кіно. На зйомках «Непрекрасної леді» акторці довелося приміряти декілька дуже яскравих образів, її героїня – прямолінійна та непередбачувана і, хоча не всім це до душі, Анфіса звикла жити за своїми правилами.

«Наша історія – про непросту долю дівчини з дитбудинку, – розповідає виконавиця головної ролі Клавдія Дрозд. – Вона доводить, що потрібно жити, як відчуваєш, і говорити, що думаєш, бо щирість – незамінна людська риса. У Анфіси вона є, навіть якщо вона когось ненавидить, то робить це відкрито, говорить в очі правду. Вона дуже хоче, щоб справедливість восторжествувала, і йде до цього протягом усього фільму».

Режисер-постановник проєкту Олексій Гусєв захоплений професіоналізмом молодої акторки, яка легко знаходить спільну мову з партнерами і дуже відповідально ставиться до поставлених перед нею завдань.

«Ми з Клавою не вперше працюємо разом, – говорить Олексій Гусєв. – Крім того, що вона дуже приємна у спілкуванні людина, за цією внутрішньою легкістю і благородною, інтелігентною усмішкою ховається дуже серйозна робота над роллю. Видно, як відповідально вона ставиться до того, що робить. Крім цього, вона ще допомагає своїм партнерам на майданчику, роблячи це дуже делікатно і по-людськи, абсолютно не обертаючи на свій лад».

Партнерами Клавдії на знімальному майданчику стали популярні артисти Олександр Кобзар, Артем Алексєєв, Анастасія Буніна, Тамара Антропова, Артур Логай та інші.

Оператор-постановник фільму – Анатолій Сахно. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко. Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Filmstream. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Непрекрасна леді» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.02.2021 753
Еще материалы раздела «Афіша»