<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.01.2022 692

Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», дає поради українцям у всіх сферах життя. Експертка розповіла, як відновити комунікаційні зв’язки, працюючи вдома.

За словами психологині, віддалення від соціального життя – часта проблема українців. І час показує, що люди все більше заглиблюються у дистанційне життя. Щоб повернутись до живого спілкування та відновити комунікативні зв’язки, варто:

-       згадати, чим ви займались до того, як стали працювати віддалено, та відновити колишні соціальні зв’язки;

-       замість спілкування у месенджерах, віддавати перевагу особистим зустрічам;

-       відмовитись від доставки їжі, натомість виходити у кафе, ресторани та магазини. Купувати живу їжу у живих людей;

-       гуляти на свіжому повітрі. Завести за правило проходити на добу хоча б 5000 км;

-       попрацювати над щоденним графіком: чітко встановити години роботи, зустрічей, хобі та відпочинку;

-       вибиратись із друзями на вечірки або влаштовувати їх удома.

«Полюбіть себе. Уявіть, що вам час йти на побачення з собою. Якщо у вас є чоловік – витягніть його на побачення. А якщо немає – займіться собою, приділіть собі увагу, і він неодмінно з’явиться», – радить психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».    

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Дистанція та віддалена робота: психологиня розповіла, як повернутись у соціальне життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.01.2022 692
Еще материалы раздела «Афіша»