<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.02.2021 848

«Ранок з Україною»: Наталія Холоденко розповіла про труднощі участі в шоу «МАСКА»

Цього тижня в гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» глядачі дізнались ім'я зірки, що ховалася під маскою Кози. В ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» популярна психологиня Наталія Холоденко розповіла, як наважилась на такий експеримент і чому спочатку вагалась щодо запропонованого образу.

Психологиня Наталія Холоденко здивувала шанувальників своїм співочим талантом, вона настільки вжилась у роль своєї маски, що ніхто не міг розсекретити її особу. Та сама зірка навіть не намагалась змінювати голос – все вийшло саме собою.

«Маю визнати, що особисто я б не вгадала жодного учасника, тому що навіть коли краєм вуха вдавалось почути чийсь спів, не було жодних асоціацій. Натомість, коли я співала, мені здавалось, що все очевидно, тому що мені не вдалось підібрати особливу манеру. Лише під час останнього номеру всі почули в мені Руслану, – зізнається психологиня Наталія Холоденко в ефірі каналу «Україна». – Я прийшла у це шоу з метою щось дізнатись про себе і щось розкрити. Так і сталось».

А от щодо образу Кози у психологині були побоювання, але професійний підхід допоміг їй побороти сумніви.

«Спершу в мене виникли асоціації зі школою – одягни костюм і будуть дражнити козою ще 5 років. Але потім я зрозуміла – все, чого ми боїмось, треба спробувати, адже коли в це поринаєш – від чогось захищаєшся. До того ж, для мене Коза – національний, етнічний герой, це для мене близьке, бо я бандуристка, просто не було нагоди це демонструвати. І мені хотілось зробити суто українську історію», – коментує зірка.

Проте не обійшлось без труднощів, адже Наталії дістався один із найбільших костюмів у проєкті.

«З самого початку я попросила костюм з маленькою головою, бо у мене понижений тиск і може бути запаморочення. Але вийшло так, що моя голова була другою за величиною після Сома – у нього однокімнатна квартира на голові, а у мене просто хрущовочка, – сміючись, поділилась Наталія Холоденко в програмі «Ранок з Україною». – Це фізично дуже важко. До того ж, у мене були підбори близько 25 см. Під час першої репетиції я вперше в житті відчула панічну атаку, тоді просто не розрахували кількість дірочок, через які проникав кисень. Проте далі всі звикли до цього».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Наталія Холоденко розповіла про труднощі участі в шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.02.2021 848
Еще материалы раздела «Афіша»