<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2021 446

Кулеба: для прогресу на Донбасі потрібен саміт "нормандської четвірки"

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що для прогресу з урегулювання війни на Донбасі потрібен саміт "нормандської четвірки" (Україна, Франція, Німеччина, Росія).

Про це він сказав на пресконференції після переговорів з главою МЗС Франції Жан-Івом Де Дріаном у Парижі, пише "Інтерфакс-Україна".

"Найкращою ілюстрацією стану виконання рішення "нормандського саміту" 2019 року є відкриття пунктів пропуску в Щасті та в Золотому. Україна зробила все й відкрила ці пункти пропуску, але вони залишаються все ще закритими з того боку. Ми переконані, що для того, щоб зрушити справу з місця, потрібен саміт "нормандської четвірки", - сказав він.

"Незважаючи на всі докладені зусилля на інших рівнях, ми розуміємо, що для наступного кроку вперед потрібне рішення, яке необхідно досягати за столом із Володимиром Путіним", - додав Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба: для прогресу на Донбасі потрібен саміт "нормандської четвірки" 5.00 5 1
Політика / Україна
26.02.2021 446
Еще материалы раздела «Україна»