<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експертвсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2021 470

РНБО доручили підготувати проект стратегії деокупації Криму

Президент Володимир Зеленський видав указ про окремі заходи, спрямовані на деокупацію та реінтеграцію тимчасово окупованого Криму. Зокрема, глава держави дав доручення Раді національної безпеки і оборони.

Про це повідомив Офіс президента України.

Згідно з текстом указу глави держави, секретар РНБО Олексій Данілов має підготувати проект стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Виданий Зеленським указ набрав чинності з моменту опублікування.

Зазначимо, дане доручення глава держави дав напередодні засідання РНБО, на якому і планувалося розглянути проект державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
РНБО доручили підготувати проект стратегії деокупації Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
26.02.2021 470
Еще материалы раздела «Україна»