<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2021 570

Данілов: є пропозиція обмежити повноваження нардепа двома термінами

Політичне керівництво України обговорює ідею обмеження максимальної тривалості повноважень народного депутата. Ці повноваження можуть обмежити двома термінами.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данілов в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Я можу сказати, що є пропозиція для того, щоб двома термінами обмежити тривалість повноважень народних депутатів. Два строки максимально відпрацював і покажи себе суспільству", - зазначив Данилов.

За його словами, в Україні поширена практика, коли у Верховній раді роками знаходяться одні й ті ж люди.

"У нас якщо у п'яти політичних партіях не побував, - це вже не політик", - додав Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов: є пропозиція обмежити повноваження нардепа двома термінами 5.00 5 1
Політика / Україна
27.02.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»