<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
27.02.2021 1455

Протести у Києві завершилися. У поліції розповіли, чи були порушення

У Києві сьогодні пройшли акції протесту з вимогою звільнення активіста Сергія Стерненка та фігуранта справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка. Правоохоронці розповіли, чи було зафіксовано правопорушення.

protesty-sternenko-new34

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

За даними поліції, під час сьогоднішніх акцій протесту в Києві не було зафіксовано правопорушень. Поліцейські після завершення протестів продовжили забезпечувати правопорядок на вулицях Києва.

"Охорону публічної безпеки та порядок забезпечували співробітники поліції, зокрема поліції діалогу, Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій", - додали в поліції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Протести у Києві завершилися. У поліції розповіли, чи були порушення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
27.02.2021 1455
Еще материалы раздела «Столиця»