<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.03.2021 1030

"Червона зона" карантину в Україні розширюється

У зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус Житомирська область опиниться у "червоній" зоні. Відповідне рішення сьогодні ухвалить державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це заявив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

"Сьогодні буде проведено державну комісію ТЕБ та НС, де Житомирщина увійде до червоної зони з відповідними обмеженнями. За останній тиждень ми здійснили майже 6 тисяч ПЛР-тестувань і отримали 2 716 захворілих на COVID-19. За останні чотири тижні динаміка виросла від 900 майже до 2 700 - втричі збільшилась кількість захворілих", - зазначив Бунечко.

За його словами, в "червону" зону потраплять всі райони області.

Нагадаємо, 1 березня "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення ковіду запроваджено в Чернівецькій області. 26 лютого у "червону" зону перейшла Івано-Франківська область.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Червона зона" карантину в Україні розширюється 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.03.2021 1030
Еще материалы раздела «Суспільство»