<
НОВИНИ ДНЯ: Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.02.2022 2252

"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на дані Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з оновленим карантинним розподілом, у "жовтій" зоні знаходяться Львівська, Харківська та Чернівецька області. У цих регіонах ситуація з поширенням коронавірусу залишається повністю контрольованою.

Сьогодні на "помаранчевий" епідемічний рівень перейшла Полтавська область. Всього в цій зоні карантину знаходяться 17 регіонів, у тому числі і Київ.

У "червоній" зоні карантину як і раніше п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька.

У цих регіонах спостерігаються проблеми з коефіцієнтом зараження COVID-19 і рівнем госпіталізацій.

При цьому в НАН України спрогнозували, що на початку березня кількість добових заражень коливатиметься від 13 до 26 тисяч.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.02.2022 2252
Еще материалы раздела «Суспільство»