<
НОВИНИ ДНЯ: Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2021 791

Степанов визнав, що частину вакцин викидають

  Глава МОЗ Максим Степанов визнав, що медикам доводиться викидати частину вакцин.

Про таку ситуацію він розповів після щеплення в понеділок, 1 березня.
"Це світова практика, Україна не є першою. У зв'язку з тим, що в одному флаконі 10 доз, то зрозуміло, що кількість людей має бути кратна 10. На першому етапі ми проводимо вакцинацію мобільними бригадами", - сказав міністр.
Він зазначив, що бригада бере стільки доз, скільки людей записалися на вакцинацію.
"Але це життя. Хтось не прийшов, у когось сталися якісь обставини. Є дози, які не використали саме для тих медичних працівників", - пояснив Степанов.
Він додав, що в подальшому цими залишками зможуть вакцинувати громадських діячів, публічних людей, щоб збільшити популяризувати вакцинацію.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Степанов визнав, що частину вакцин викидають 5.00 5 1
Політика / Україна
01.03.2021 791
Еще материалы раздела «Україна»