НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
01.03.2021 556

У лютому сім нардепів жодного разу не голосували - КВУ

  У лютому 23 народних депутатів Верховної Ради пропустили 90% голосувань, з них семеро не проголосували ні разу.

Про це повідомляє прес-служба Комітету виборців України в понеділок, 1 березня.
Зокрема не проголосували ні разу Тарас Козак (ОПЗЖ), Олександр Скічко (Слуга народу), Ігор Колихаєв (За майбутнє), Степан Івахів (За майбутнє), Олесь Довгий (позафракційний), Наталія Піпа (Голос), Вадим Столар (ОПЗЖ).
Крім того, Сергій Льовочкін (ОПЗЖ) взяв участь у 0,28% голосувань, Галина Третьякова (Слуга народу) взяла участь у 0,85% голосувань, Ренат Кузьмін (ОПЗЖ) - 1,1% голосувань, Федір Христенко (ОПЗЖ) - 1,7% голосувань, Юрій Солод (ОПЗЖ) - 1,7% голосувань.
"Мова йде як про депутатів, які в цілому були відсутні на засіданнях Ради в лютому, так і про тих депутатів, які були присутні в Раді, однак участі в голосуванні не брали", - пояснили в КВУ.
Відзначається, що найнижчі показники голосувань зафіксовані в депутатів ОПЗЖ, які в середньому взяли участь у 47% голосувань Ради за місяць. Депутати групи За майбутнє взяли участь у 60% голосувань, Батьківщини - 70%, Голоса - 76%, Довіри - 78%. Активно голосували депутати фракцій Слуга народу - 88% і Європейська солідарність - 81%.
При цьому в 100% голосувань Ради взяли участь лише 17 з 422 народних депутатів. Це Сергій Штепа (СН), Юрій Здебський (СН), Максим Павлюк (СН), Михайло Лаба (СН), Володимир Захарченко (СН), Володимир Гевко (СН), Максим Дирдін (СН), Дмитро Любота (СН), Володимир Воронов (СН), Олександр Бакумов (СН), Сергій Вельможний (Довіра), Андрій Задорожний (СН), Олексій Кузнєцов (СН), Мар'яна Безугла (СН), Андрій Клочко (СН), Микола Стефанчук (СН), Владлен Неклюдов (СН).
В цілому за місяць провели 352 голосування, під час яких було прийнято 96 законодавчих актів.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У лютому сім нардепів жодного разу не голосували - КВУ 5.00 5 1
Політика / Україна
01.03.2021 556
Еще материалы раздела «Україна»