НОВОСТИ ДНЯ: Как приготовить шарлотку: инструкция для начинающих  В МОН рассказали, могут ли из-за карантина продлить учебный год  В Украине ожидается прохладная погода, возможны осадки  Кулеба о российской агрессии: сейчас не 2014 год, Украина и мир готовы  15 кулинарных хитростей, как использовать фольгу на кухне  ПЦУ сделала заявление из-за обострения ситуации возле границ Украины  «Украинский Фаберже» с Волыни установил два мировых рекордавсе новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
01.03.2021 417

Голубці з грибами та булгуром: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

Відомий кулінар і ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився унікальним рецептом улюбленої страви українців – голубців. В авторській рубриці «Смачний ранок» телезірка розповів, як приготувати знайому страву так, що вона засмакує по-новому.

Для приготування голубців за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Капуста – 1 шт.

Лісові гриби – 100 г

Відварений булгур – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Часник – 3 зубчика

Яйце – 1 шт.

Зелень, сіль і перець

На пательні розігріти рослинну олію. Тим часом нарізати цибулю і відправити її смажитись. Нарізати гриби та додати їх до обсмаженої цибулі. Наприкінці готування додати відварений булгур.

Поставити каструлю з водою на вогонь і довести до кипіння. Капусту розібрати на листочки, розрізати їх навпіл та помістити в киплячу воду.

Подрібнити часник і додати до начинки, посолити та поперчити овочеву суміш і перемішати. Вбити яйце і знову перемішати.

Сформувати голубці. Поставити каструлю з водою на вогонь та зробити водяну баню, адже ці голубці краще готувати на парі або ж помістити голубці в пароварку на 10 хвилин. Подавати овочеві голубці зі сметаною. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Голубці з грибами та булгуром: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
01.03.2021 417
Еще материалы раздела «Общество»