<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.03.2021 861

Голубці з грибами та булгуром: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

Відомий кулінар і ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився унікальним рецептом улюбленої страви українців – голубців. В авторській рубриці «Смачний ранок» телезірка розповів, як приготувати знайому страву так, що вона засмакує по-новому.

Для приготування голубців за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Капуста – 1 шт.

Лісові гриби – 100 г

Відварений булгур – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Часник – 3 зубчика

Яйце – 1 шт.

Зелень, сіль і перець

На пательні розігріти рослинну олію. Тим часом нарізати цибулю і відправити її смажитись. Нарізати гриби та додати їх до обсмаженої цибулі. Наприкінці готування додати відварений булгур.

Поставити каструлю з водою на вогонь і довести до кипіння. Капусту розібрати на листочки, розрізати їх навпіл та помістити в киплячу воду.

Подрібнити часник і додати до начинки, посолити та поперчити овочеву суміш і перемішати. Вбити яйце і знову перемішати.

Сформувати голубці. Поставити каструлю з водою на вогонь та зробити водяну баню, адже ці голубці краще готувати на парі або ж помістити голубці в пароварку на 10 хвилин. Подавати овочеві голубці зі сметаною. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Голубці з грибами та булгуром: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.03.2021 861
Еще материалы раздела «Суспільство»