<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.03.2021 593

Носоріг із шоу «МАСКА» спровокував сварку між зірковими детективами

У найзагадковішому шоу «МАСКА» продовжують бушувати пристрасті. Під час шостого випуску брутальний ловелас Носоріг ледь не покинув шоу через шквал емоцій. В ефірі гіпершоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», учасник став на захист Олі Полякової та NK | Насті Каменських і нагрубив відомим чоловікам.

В останньому ефірі гіпершоу «МАСКА» кремезний ловелас Носоріг виконав пісню «Вище неба» популярного українського гурту «Океан Ельзи». Виступ учасника наскільки вразив зіркових детективів, що Оля Полякова і NK | Настя Каменських покинули свої крісла та вмостилися прямо на столі – поближче до учасника.

«Ти мій улюбленець на цьому шоу! Це правда, і я не приховую цього!» – зізналась Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Таке зізнання Королеви ночі засмутило чоловічу частину детективів шоу. Тож DZIDZIO викрикнув:

«При нас, красивих чоловіках, таке говорить! А нам не цікаво! – перебив свою колегу DZIDZIO. – Сидять, балдіють баби! Може, вам окремо стіл зробити – перепиляти?»

На що співачка відреагувала миттєво, попросивши відсадити Андрія Данилка, DZIDZIO та Олега Винника подалі від них.

«Може, давай я їх заспокою? – звернувся Носоріг до Олі Полякової у шоу «МАСКА». – Шановні чоловіки, майте повагу до чарівних жінок!»

Проте наприкінці випуску, коли Носоріг опинився в номінації на виліт, DZIDZIO помстився йому, агітуючи глядачів зняти маску з учасника:

«Хочу, щоб розсекретили Носорога, адже він хамив мені! Так, я зняв би з нього маску тільки для того, щоб подивитись, хто цей улюбленець дівчат», – зазначив зірковий детектив гіпершоу «МАСКА».

А ось сама Полякова заступилась за свого улюбленця: «Він захищав мою честь!» – зазначила зірка. Хто ховається під маскою Носорога – глядачі дізнаються зовсім скоро у нових випусках грандіозного шоу «МАСКА». 

Оценка материала:

5.00 / 1
Носоріг із шоу «МАСКА» спровокував сварку між зірковими детективами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.03.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»