<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.03.2021 956

Українські знаменитості розповіли «Зірковому шляху», як пандемія вплинула на їхні витрати

Представники українського шоу-бізнесу в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповіли, на чому їх змусила заощаджувати пандемія.

Неочікувана пандемія коронавірусу у 2020-му не пощадила жоден гаманець. І ті, кому ще вчора заздрили всі, стали економити на чому тільки можуть.

Популярний співак DZIDZIO, він же Михайло Хома, зізнався, що до початку пандемії коронавірусу частенько дозволяв собі зайве, як скупити півмагазину продуктів, які потім лежали в холодильнику значно довше свого терміну придатності.

«Коли їдеш голодний після роботи, купуєш, а потім все це можна викинути. Зрозумів, що треба обережніше, уважніше бути до природи. Треба купляти скільки ти з’їж. І на одяг так само, бо вже завтра це все непотрібне», - поділився співак на каналі «Україна».

Олександр Пономарьов розповів, що ніколи не викидав зайвих грошей на харчі, тому його холодильник значних змін не відчув.

«Сказати, що я там десь економив на їжі – я не можу. Одяг купувати новий, в принципі мені його зараз не треба так багато, тому що концерти заборонені. Дорогі покупки не роблю просто, не маю такої можливості. В принципі, я все рівно, продовжую працювати як артист, в мене просто шоу-бізнес ніколи не був моїм основним бізнесом. Але, все рівно, багато дуже висновків зробив для себе. Багато передумав про те, що відбувається», - говорить Пономарьов.

Як і в Олександра Пономарьова, у непередбачуваний 2020-й рік збідніла шафа й народної артистки України Ольги Сумської.

«Сьогодні я дуже рідко купую собі речі. Сукні, костюми, зайве взуття, сумки, - говорить Сумська у програмі «Зірковий шлях» та додає, що з початком карантину перестала бути шопоголіком. Але якщо їй потрібен буде одяг на якийсь світський захід, то вона не проти його просто орендувати, - Краще в оренду, повертаємо чистеньке все, гарненьке. І щиро вдячні за допомогу. Так існує весь бомонд у світі, повірте. Ніхто вже не купує за мільйони діаманти від Гарі Вінстона, їх беруть на прокат. Так само і сукні».

Але, зізнається народна улюблениця, їй все частіше допомагають економити прихильники, які шлють їй речі в обмін на рекламу на її сторінці в соцмережі.

«Мені телефонують люди, наш вітчизняний бренд. І мені приємно. Я не відмовлюсь. Треба, до речі, і невеличкі бренди підтримувати, щоб був такий рух і взаємообмін. Тому що я їх підтримаю, а вони колись мене підтримають», - розповіла зірка серіалу «Сага».

Артем Пивоваров зізнався: такого економного артиста як він – в шоу-бізнесовій тусовці годі й шукати.

«Я не їм м'ясо, їм фактично кожен раз вдома. Там, якщо зустрічаємось з друзями, не вживаю алкоголь, тільки на свята, тому ми ж розуміємо, що якісь великі фінансові частки завжди йдуть на їжу, свої потреби, примхи. Я завжди збираю кошти на якісь студійні штучки, фішки, інструменти. У мене не було відпустки – я був лише в Буковелі. Тому я взимку не літав на Балі, наприклад, як минулого року, тому що я готую новий матеріал, реліз, кліп. Є дуже багато планів і в цьому сенсі так, я економлю», - поділився співак на каналі «Україна».

Травесті-діву Монро пандемія коронавірусу змусила взятися за голову. Адже раніше вона навіть не підраховувала свої заробітки. Та з приходом карантину артистці врешті довелось зосередитись і таки звести дебет із кредитом.

«В один прекрасний вечір я сіла і написала список тих речей, які мені необхідні, яка мені потрібна сума для того, щоб забезпечити мінімальну життєдіяльність свою на місяць. Я виписала все, у тому числі скільки я зубної пасти витрачаю, скільки я з'їдаю гречки за місяць. Мінімальна сума 2 роки тому приблизно становила 500 доларів. Це комунальні послуги, зв'язок, догляд, харчування. Це без поїздок, розваг. Мої шафи ломилися від одягу. Я протрималася весь 2020 рік, тому що скоротилася кількість виходів, роботи і нікуди було носити це все. Я дивилася на свої сумки, які в ряд у мене стоять на полиці, і 90% я нікуди їх не носила. Як добре жити в режимі здорової економії, в принципі, всіх своїх підписників я вчу цього. Тобто для початку порахуйте, що вам потрібно, скільки грошей для забезпечення свого мінімального комфорту, щодо повноцінного життя, а далі вже вирішуйте, чи потрібна вам десята пара взуття, або ж двадцята пара джинсів», - говорить Монро.

Нарікає на карантин найбільше співак Іво Бобул. Після березня 2020-го, каже артист, у нього почалось не життя, а суцільна економія.

«На всьому, на чому можна економити, економимо. Серйозно. Тепла в хаті менше, електрики. Не купляєш речей, тільки їжу, яка нам потрібна. Без якихось речей, щоб малого побалувати. Я один працюю. Мені важко», - поділився на каналі «Україна» Іво Бобул.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські знаменитості розповіли «Зірковому шляху», як пандемія вплинула на їхні витрати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.03.2021 956
Еще материалы раздела «Афіша»