<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.02.2022 633

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олександр Пономарьов розповів про власний досвід лікування п’явками

Співак Олександр Пономарьов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як вдався до гірудотерапії.

Олександр Пономарьов свого часу вдався до гірудотерапії – лікування п’явками.

«Давно, я був в Карпатах, мені сказали: «Хочеш, ми тобі п’явки поставимо?». Кажу: «Давай». Поставили, потім кров лилася з мене, як зі свині. На шию. Просто, кажуть – це корисно для здоров’я, п’явки розріджують кров. І вона не зупинялася годину-півтори. Ми прям серйозно були в кровищі», - розповів артист на телеканалі «Україна».

Щоб зупинити кровотечу, співакові довелося йти у найближчу аптеку.

«В аптеку зайшли, взяли бинт, приклали, потім кров зупинилося вже. Я думаю, що не треба цього повторювати. Якщо вже лікуватись, треба довіряти професіоналам», - пригадав на телеканалі «Україна» співак.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олександр Пономарьов розповів про власний досвід лікування п’явками 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.02.2022 633
Еще материалы раздела «Афіша»