НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.03.2021 656

Олімпіада-2020 в Токіо, швидше за все, пройде без зарубіжних глядачів

Олімпійські і Паралімпійські ігри в Токіо цього літа можуть пройти без зарубіжних глядачів.

Про це повідомляє японське видання The Mainichi Shimbun.

Принаймні таке рішення озвучили сьогодні під час онлайн-зустрічі японських чиновників з міжнародними олімпійським і паралімпійським комітетами. Очікується, що остаточне рішення ухвалять протягом місяця.

"За нинішніх обставин ми не можемо приймати глядачів з-за кордону", - зазначило виданню джерело, близьке до уряду.

Рішення пов'язане з протидією пандемії коронавірусу. Офіційні особи ще вивчають можливість проведення Ігор з місцевими глядачами і розглядають, скільки відвідувачів слід допустити на трибуни.

У проміжному звіті за грудень 2020 року, складеному спільно з урядом Токіо і оргкомітетом Олімпійських і Паралімпійських ігор, японський уряд запропонував до весни 2021 року врегулювати такі питання, як верхні межі максимальної кількості глядачів і відвідувачів з-за кордону.

Наголошено, що організатори Олімпіади-2020 уже продали на світовий спортивний форум 5,45 млн квитків, включаючи 970 тисяч на події Паралімпіади, але проблемою є не тільки нерівномірна вакцинація у світі, а й поява нових штамів коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Олімпіада-2020 в Токіо, швидше за все, пройде без зарубіжних глядачів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.03.2021 656
Еще материалы раздела «Суспільство»