НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2021 550

Ляшко розповів про плани вакцинації на березень

Міністерство охорони здоров'я України планує в березні зробити ін'єкції препаратом від коронавірусу приблизно 250 тисячам українцям. З наступного тижня планується робити до 20 тисяч COVID-щеплень на добу.

Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу.

"Уже з 10 березня ми повинні вийти на показник 10-20 тисяч щеплень на добу. І далі ця динаміка буде зростати", - наголосив Ляшко.

Він додав, що вакцинувати заплановану кількість людей стане можливим за наявності необхідної кількості вакцин в країні.

Також головний санітарний лікар додав, що в середу, 3 березня, вакцинацією населення в Україні займалися 45 мобільних бригад. Перш за все, щеплення робили медичним працівникам, які надають допомогу пацієнтам з коронавірусом.

За словами Ляшка, в Україні COVID-щеплення отримали 1436 людей у віці за 60 років.

"Це 15% від усіх провакцинованих в нашій країні", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко розповів про плани вакцинації на березень 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»