<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 740

Від початку війни російські окупанти обстріляли 58 машин "швидкої" та вбили 6 медиків

Росія вже 28-й день жорстоко вбиває українське населення. Зокрема, з 24 лютого окупанти обстріляли 58 машин екстреної медичної допомоги та вбили шістьох медиків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка.

За його словами, війна змінила життя кожного з нас, наші плани, пріорітети та навіть думки.

"Ніколи не думав, що будемо діставати бронежилети для медичних працівників. Але через дії терористів з Росії, які вже обстріляли 58 машин екстреної медичної допомоги та вбили 6 наших колег, ми вимушені робити й це", - йдеться у повідомленні.

Також Ляшко зазначив, що сьогодні, 23 березня, передав першу частину бронежилетів працівникам екстреної медичної допомоги, які під кулями рятують українців.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від початку війни російські окупанти обстріляли 58 машин "швидкої" та вбили 6 медиків 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2022 740
Еще материалы раздела «Україна»