<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2021 10120

У Кабміні виключили можливість введення місцевого часу

  На всій території України має діяти київський час.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у четвер, 4 березня.
Місцеві громади отримають рекомендації щодо графіків роботи і можуть регулювати на місцях те, коли буде починатися робочий день, що допоможе уникнути різниці у світловому дні в регіонах.
"На території всієї України має бути київський час. Ніякого місцевого часу не передбачається", - додав прем'єр.
За його словами, введення єдиного часу дозволить зняти стрес з людей.
"Ні економії, ні втрат, але стрес для людей буде знято. Сподіваюся, що із цієї весни буде знято - і час залишиться таким, яким зараз є", - підсумував Шмигаль.
Нагадаємо, що раніше в Раді назвали умову відмови від переведення часу в березні. Якщо нардепи встигнуть проголосувати за законопроект до 25 березня, то 28-го стрілки годинника на літній час переводитися вже не будуть. Якщо ні - Україна ще два рази переведе годинники, але 25 жовтня - в останній раз.

Оценка материала:

2.38 / 8
У Кабміні виключили можливість введення місцевого часу 2.38 5 8
Політика / Україна
04.03.2021 10120
Еще материалы раздела «Україна»