<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Європа
04.03.2021 453

ЄС ще на рік продовжив санкції проти Януковича та його оточення

Європейський союз ще на рік продовжив санкції проти Віктора Януковича - колишнього президента України - та його оточення. При цьому з чорного списку виключили двох осіб.

Відповідну заяву опубліковано на сайті Ради ЄС.

Повідомляється, що сьогодні Рада ЄС прийняла рішення продовжити ще на один рік, до 6 березня 2022 року, замороження активів семи осіб, визнаних відповідальними за незаконне привласнення українських державних коштів або за зловживання службовим становищем, яке спричинило шкоду українським державним фондам.

В документі наголошується, що санкції у відношенні однієї особи продовжено до 6 вересня 2021 року, а дві фізичні особи виключені зі списку.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС ще на рік продовжив санкції проти Януковича та його оточення 5.00 5 1
Політика / Європа
04.03.2021 453
Еще материалы раздела «Європа»