<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррельвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.03.2021 474

Голодні мавпи збунтувалися і об'їдають жителів Венесуели

Мавпи-шкідники оселилися у місті Маракай на півночі Венесуели. Люди скаржаться, що тварини залазять в оселі через вікна та крадуть із кухонь їжу.

Найбільше дістається жителям районів, прилеглих до зоопарку. Він закрився через пандемію коронавірусу ще торік. Місцеві припускають, що мавп могли випустити свідомо працівники зоопарку, бо тварин нічим годувати – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Нещодавно стало відомо про один випадок нападу на людей.

«Сусідка погрожувала мавпі черевиком, а та вхопила її за палець. Добре, що раніше всім тваринам видалили ікла. Укус був слабенький», – розповідає місцева жителька Кармен Луго.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Голодні мавпи збунтувалися і об'їдають жителів Венесуели 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.03.2021 474
Еще материалы раздела «Суспільство»