<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.03.2021 550

«Ранок з Україною»: Ахтем Сеітаблаєв поділився рецептом улюбленої страви дитинства

На зіркову кухню до Марії Мельник прийшов популярний актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв. У рубриці «Смачний ексклюзив» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» артист пригадав своє перше кохання та поділився рецептом улюбленої страви дитинства.

Зірка українського кіно Ахтем Сеітаблаєв народився в Середній Азії. Там майбутній актор ріс, вчився, а також вперше пізнав кохання.

«3-4-й клас – це було дуже пристрасне кохання та драматичне. Наприклад, ми почали сперечатись і домовились, що я прийду на побачення о другій ночі до її воріт. Першу ніч проспав я. Другу – кохана. На третю ніч ми таки зустрілись. Після чого додому я повернувся близько п'ятої ранку і нікого не застав у хаті. Хтось прокинувся і побачив, що дитини вдома немає. Я уявляю їхній стан, тому що повернулись вони приблизно через півтори години, а я був уже в ліжку – зробив вигляд, що я міцно сплю. Батько мені нічого не сказав», – пригадав Ахтем Сеітаблаєв у програмі «Ранок з Україною».

І хоча перше кохання артиста вже давно в минулому, такі спогади лишаються назавжди. Як і улюблені страви дитинства, одною з яких Ахтем поділився в ефірі каналу «Україна».

«Смажений перець у кулінарній традиції кримських татар – це дуже важлива їжа. Я пам’ятаю цю страву з дитинства, мама готувала її на пательні надзвичайно смачно», – коментує актор.

Для приготування запечених перців від Ахтема Сеітаблаєва знадобляться:

Болгарський перець – 6 шт.

Помідори – 4 шт.

Петрушка – 1 гілка

Базилік – 1 гілка

Анчоуси – 6 шт.

Моцарела – 1 велика куля

Оливкова олія – 50 мл

Сіль і перець

Полити перці олією та запекти їх у духовці. Тим часом нарізати кубиками помідори та змішати їх із петрушкою, базиліком і панірувальними сухарями. Додати сіль та перець. Перці дістати з духовки, очистити від насіння та нафарширувати сумішшю. Покласти у кожний перець по анчоусу та посипати натертою моцарелою. Відправити перці в духовку ще на десять хвилин. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Ахтем Сеітаблаєв поділився рецептом улюбленої страви дитинства 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.03.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»