<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.03.2021 573

У грандіозному шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в знаменитого лиходія Джокера

У суботу, 6 березня, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде сьомий випуск гіпершоу «МАСКА» з ведучим Володимиром Остапчуком. Кожного ефіру він вражає неймовірним перевтіленням у героїв найпопулярніших кінострічок, а цього разу постане перед глядачами в образі психопата Джокера.

Голлівудська драма «Джокер» стала справжньою подією у світовому кінематографі, а виконавець головної ролі Хоакін Фенікс навіть здобув статуетку «Оскар» за цю роль. За сюжетом стрічки, Артур Флек – клоун-невдаха, який страждає від психічних розладів, через що стає лиходієм. Тож і Володимир Остапчук, вжившись в образ цього героя, на початку випуску продемонструє страхітливий перфоманс, який не на жарт злякає зіркових детективів.

«Цієї суботи я перевтілюсь у знаменитого лиходія з Готем-сіті. Але таким я буду лише кілька хвилин, а потім стану милим Джокером. Тому спокійно: моя зброя – це гумор, – говорить ведучий масштабного шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – Спеціально для цього ефіру я вчився їздити на роликових ковзанах. Пригадую, навіть погода тоді допомогла мені швидко на них стати, бо надворі був мороз, а асфальт покрився кригою. А що з цього вийшло – побачите в новому випуску гіпершоу «МАСКА».

У сьомому ефірі глядачі побачать нові виступи учасників групи А – яскравого Сонця, романтичного Дракона, зворушливого Жабеня, спокусливої Троянди та епатажного Сома. А ще на сцені грандіозного проєкту каналу «Україна» з’явиться новий загадковий герой. Хто він? Чим дивуватимуть учасники цього разу? І чию особу розсекретять у кінці епізоду?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У грандіозному шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в знаменитого лиходія Джокера 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.03.2021 573
Еще материалы раздела «Афіша»