<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.03.2021 817

Ведучий «Зіркового шляху» Тімур Мірошниченко святкує ювілей

Ведучому програми «Зірковий шлях», яка виходить у будні на каналі «Україна» о 09:00 Тімуру Мірошниченко сьогодні виповнюється 35 років. Ділимося маловідомими фактами з життя шоумена.

39_tn_09.03.21

Телеведучий Тімур Мірошниченко сьогодні святкує свій 35-річний ювілей у статусі щасливого сім'янина, успішного ведучого і мандрівника. Але є у його біографії місце фактам, про які мало кому відомо.

1. У програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» Тімур Мірошниченко замінив ведучого Олександра Скічка, з яким вів конкурс «Євробачення -2017» в Києві. Тоді на сцені пісенного конкурсу їм склав компанію шоумен Володимир Остапчук, який працює сьогодні на каналі «Україна» ведучим шоу «МАСКА».

2. Тімур Мірошниченко єдиний ведучий, який вів дитяче і доросле «Євробачення». Фанати конкурсу з усього світу навіть прозвали шоумена «Містер Евровіжн».

3. Тімур Мірошниченко провів перше весілля у ролі ведучого в 17 років. З того часу кількість проведених ним подібних заходів наблизилася до 1000. А минулого року одним із перших у країні провів онлайн-весілля.

4. Зі своєю дружиною Інною Тімур Мірошниченко познайомився на одному з заходів, на якому був у якості ведучого. Пізніше яскраво прокоментував фото Інни в соцмережі, чим не міг не привернути її увагу. Зараз пара виховує сина і дочку.

5. Тімур Мірошниченко активний мандрівник, побував у десятках країн. Навіть в школі майбутній шоумен вигравав олімпіади з географії. Одного разу разом із групою дітей летів до Туреччини, і рейс зі школярами затримали в Києві. Тоді стюардеса, щоб відволікти дітей, запропонувала конкурс - написати кількість турецьких міст, які вони знають. Третє і друге місце посіли діти, які написали 3-4 міста. А Тімур написав 128.

6. Ведучий обожнює риболовлю. Їздить з друзями ловити рибу на спінінг. Шоумен береже фауну, тому улов відпускає назад у водоймище.

7. Тімур Мірошниченко екстрим-лижник із більш ніж 10-річним досвідом. Також ведучий у минулому наважився на стрибок із парашутом.

8. Шоумен не уявляє свого життя без футболу. Декілька разів на тиждень збирається із друзями поганяти м’яча. В юності Тімур Мірошниченко навіть займався у футбольній академії, але через серйозні травми залишив професійний спорт. Сьогодні Тімур часто веде навколо футбольні урочисті заходи.

9. Тімур Мірошниченко колекціонує пивні келихи, які привозить з подорожей.

10. Тімур Мірошниченко не вживає алкоголь. За словами ведучого, без міцних напоїв він дуже щасливий, і без них йому навіть рибалити приємніше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Зіркового шляху» Тімур Мірошниченко святкує ювілей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.03.2021 817
Еще материалы раздела «Суспільство»