<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.03.2021 567

Повний комплект: Анатолій Анатоліч із родиною розсекретили стать третьої дитини

Під час святкового випуску програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна», присвяченого Міжнародному жіночому дню, телеведучий Анатолій Анатоліч із дружиною та дітьми дізнались стать їхньої третьої дитини.

An_09.03.21

Ранок 8 березня родина популярного ведучого Анатолія Анатоліча запам’ятає на все життя. Адже саме сьогодні в студії програми «Ранок з Україною» на очах всієї країни вони з’ясували стать їхньої майбутньої дитини. За словами телезірки, він дуже нервував в очікуванні побачити родину у студії та перед розкриттям такого великого секрету на очах всієї країни, тому що подібне з ним відбувалося вперше. Натомість дружина і донечки ведучого були налаштовані рішуче – молодша донька Лоліта без вагань зазначила, що хотіла б мати братика, а от Аліса на той час зі своїми вподобаннями не визначилась. Молоді батьки не коментували своїх очікувань, а відразу розрізали торт, всередині якого і приховувався головний секрет.

«Це хлопчик! Це так круто, але я поки не розумію, як це. Дівчата, ви зрозуміли, у нас буде хлопчик?» – звернувся до своєї родини ведучий Анатолій Анатоліч у програмі «Ранок з Україною». – Насправді, це дуже символічно, на 8 березня дізнатись, що у тебе буде хлопчик, адже це свято весни, краси та кохання!»

А досвідчені у питанні виховання хлопчиків батьки, Григорій Герман і Володимир Остапчук, привітали родину з такою подією та запевнили молодого батька, що тепер у їхній родині буде не лише цікавіше, а й набагато гучніше, бо ж іграшок та дитячих вподобань стане вдвічі більше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Повний комплект: Анатолій Анатоліч із родиною розсекретили стать третьої дитини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.03.2021 567
Еще материалы раздела «Суспільство»